Hoe zamel je geld in via Uitvaartdonatie

1. Maak een inzamelingsactie aan

Druk op de knop "Start jouw actie" en vul je gegevens in en het bedrag wat je denkt nodig te hebben. Wij nemen daarna contact met jou op om te zorgen dat het bedrag goed klopt. Daarna zetten we je actie op de site.
Als je niet zelf de opdrachtgever bent van de uitvaart, zouden wij ook de gegevens van de opdrachtgever of een nabestaande willen ontvangen. Daarna zetten we je actie op de site.

2. Maak je actie bekend!

Geef bekendheid aan je inzamelingsactie. Begin dichtbij en deel je inzamelingsactie met familie, vrienden en collega’s voor de eerste donaties. Vraag hen ook om de actie verder te verspreiden zodat je meer mensen bereikt. En benader de lokale, regionale of landelijke media! Hoe meer aandacht voor je inzamelingsactie, hoe groter de kans op succes.

3. Ontvang donaties

De donaties komen binnen op een aparte rekening bij Uitvaartdonatie.nl. Via de actiepagina blijf je real time op de hoogte van alle donaties die binnenkomen.

4. Wij regelen de uitvaart

Uitvaartdonatie.nl neemt contact met je op om de uitvaart te bespreken. We presenteren vooraf een duidelijke offerte. Is er meer gedoneerd dan nodig? Dan ontvangt de opdrachtgever het restant op zijn rekening.
Is er minder gedoneerd dan verwacht, dan gaan we in overleg hoe we alsnog een mooie uitvaart kunnen organiseren binnen het beschikbare budget.